Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Cdn konusunda aslında bir çok kişinin yanlış bilgiye sahip olduğunu düşünüyorum. Algı tamamen şu şekilde olmuş; "Cdn ile siten daha hızlı çalışır ve Seo'ya etkisi vardır" bana göre bu tamamen yanlış bir düşünce. Cdn kullanımı bana yüksek hitli sitelerde kullanmak mantıklı. Cdn kullanımının amacı siteyi hızlandırmak değil yüksek hitli sitelerdeki trafiği düşürmektir. Sizin sitenize günde 1k tekil hit varsa cdn pek mantıklı olmaz. Ama sitenize günlük 50k hit çekiyorsanız o zaman cdn kullanımı şarttır. Zaten TR sunucuların (kaliteli) yavaş açılması biraz zordur. Ama bazı kişiler anasayfada yada içerikte 2mb resim dosyası kullanır yada temasında gereksiz sorgulama varsa burada siteye lazım olan cdn değil site içi hız optimasyonudur. Sizin sitenize baktığımda ise alexa rankınıza dayanarak yüksek bir hitinizin olmadığını gördüm. Bence cnd kullanımı sizin için gereksiz sitenizin daha hızlı tepki vermesini istiyorsanız cache eklentisi tavsiye edebilirim. Tabi yeterli kod bilginiz var ise cache eklentisine gerek kalmadan sitenize bayağı bir hızlandırabilirsiniz. Son olarak cdn kullanımının Google açısından herhangi bir zararı yoktur.