Ben Teb'den limit arttırımı istedim. Tebden cevap yok ama durduk yerde Denizbank limit arttırdı. Bankalar hep garip
Demekki limitinizi denizbank kapmış hocam.
Şöyleki tüm bankaların kullandığı sizin bir krebilite limitiniz var, bu bir havuz gibidir. 1000TL lik bir kredi havuzunuz varsa a bankası 250, b bankası 250, c bankası 500 kredi limiti tanımlarsa d bankası size kredi limiti veremez.
Bankalar varsayılan olarak otomatik arttırmayı açık tutarlar çünkü kredi puanınız arttığında otomatik olarak sizin limitinizi kapmak isterler ki daha çok onların kartıyla çalışın.
Eğer bir bankaya daha önceden otomatik arttırım tanımlanmış diğer bankaya daha sonra tanımlanmışsa önceki tanımlanan banka kredi limitinizi rezerve ettiğinden yeni limiti o kapacaktır.