Bir arkadaş ile anlaşıldı.
Merhaba,
Makale içerisinde 1 adet resim bulunmaktadır. Bu resimleri sağ tıklayıp dışarı çıkardıktan sonra makale içerisinde olduğu gibi makalenin ilgili yerine yüklenecektir. Resmi yüklerken sağ kısımda bulunan boşlukların 2 tanesi doldurulmalıdır.
Örnek: Başlık: "Deneme yazısı"
Alt yazı: "Deneme yazısı ekranı"
~
Sadece iki kısım doldurulacaktır. Sadece baş harfi büyük olup diğer kısımlar küçük yazı ile yazılmalıdır. Tabii bu keyfi bir işlem değil, makale başlığıyla alakalı, resimle alakalı bir yazı olacak.
~
Makale sayısı 75 olup, her biri ortalama 100 kelimedir.
Not: Bazı makaleler birden fazla resme sahip, 500 kelime üzeridir. (Bu en çok 10 tane olabilir)
İşi savsaklayacak, işim çıktı, acildeyim gibi bahaneler istemiyorum.
İşi almış bir kişi günde 10 tane bile ekleyebilir. Ama bu ekleme işi mutlaka günde 10 adet olmalıdır.
Taslak olarak eklenen yazılar hatasız olmalıdır, işi aceleye getirmemelisiniz.
Seo alanları doldurulmalıdır. (Yoast kullanıyorum, açıklama ve focus keywordun doldurulması yeterlidir) Yeşil ışık yakmanıza gerek yok.
Not: Yazmayı unuttum, resim olarak sadece öne çıkarılmış görseli kendiniz bulacaksınız.
741x486 boyutunda olmalıdır. Yani küçük bir programdan yardım almanız gerecek.
Ödeme: Anlaştığımız kişiye eklediği kadar ödeme yaparım, önce para sonra iş teklif etmeyiniz. Bu işi hakkıyla yaparım diyen kişiler fiyat bilgisi ile birlikte pm gönderebilirler.