aynen öyle, geçenlerde konu açtım forum dışında saat almıştım birinden ve arıza yapınca elemana rica ettim tamir ettirir misin diye o da hallederim abi dedi, saati verdim parayı da önden ödedim ve eleman 1 ay boyunca beni oyaladı sonunda da saati yapmadan geri verdi bana

gel gelelim bu 1 aylık süre zarfında saydığı bahaneler şunlardı; önce yakın arkadaşı ölüm döşeğindeydi, sonra cenazem var dedi farklı biri ölmüş, sonra kız arkadaşıyla nişan yapacakmış alışverişe gitmişler, sonra aile büyükleri gelmiş iftar için o yüzden çıkamadı, sonra iş yeri iftar vermiş o günün akşamı verecekti olay olmuş karakola düşmüşler o yüzden gelemedi, sonra yağmuru bahane etti vs en sonunda döveceğimi anladı ve saati getirdi ama bana vermedi yolun karşısında bi güvenliğe bırakıp kaçtı resmen saati bi aldım verdiğim gibi geri bırakmış. gel gelelim şimdi bu adamdan 80 lira alacağım var yine oyalayıp duruyor... yani kısacası nerede üç kağıtçı varsa bahaneleri hep aynı.

(bu arada çocuk vodafone bayisinde çalışıyor ama hangi şubede bilmiyorum, numarası ve adı soyadı var bulma şansım var mı çalıştığı yeri ?)