Bugün yaşadığım bir olay üzerine bu kararı aldım. 2 yıldır üye olsam da son 1 aydır forumda aktifim. Bu bir ayda makale yazma ve editörlük üzerine bir kaç iş yaptım.
İlanımda da belirttiğim üzere profesyonel yazarım ama buna rağmen hala bir deneme yazısı gönderin beğenirsek çalışırız sözleri artık iyice canımı sıkmaya başladı. İnsanlar haklı olabilir her klavyeye dokunan kendini makale yazarı sanıyor. Ama ben ve benim gibi kaliteli iş yapanlar forumda ticaret yapamıyor. Şu bir ayda taş çatlasın 150-200 TL kazanmışımdır forumdaki işlerden ki bu paraya ihtiyacım yok.
Başka bir forumda önce bir deneme yazısı yazın diyen arkadaşa hayır dedim. Döndü dolaştı beni buldu tekrar ve iş sonunda verdiği trade şu;
"İmla hatası yok, titizlikle özgün 6 makale teslim etti. Güvenilir birisi. Ayrıca 6 makaleyi 2 gün gibi bir sürede teslim etmesi de harika bir şey. Kendisiyle tekrar çalışacağız inşallah "
Neyse uzatmayayım yöneticiler bu mesaja nasıl etiketleniyor bilmiyorum. Biri hayrına yaparsa sevinirim. Çünkü kullanıcı bilgilerimin kötü niyetli kullanımını önlemek adına forum üyeliğimin silinmesini talep ediyorum.
Teşekkürler.