Bu konu sayesinde coin işi ilgimi çekti. Bende almayı planlıyorum. 1 yıllık süreçte 2 dolar seviyelerine çıkarsa, yaklaşık 7-8 katına çıkmış oluyor anapara. Bu da iyi bir rakam.
İlk defa bu işe gireceğim. Bana kısaca detaylı anlatır mısınız?
- Poloniex'den hesap açtıktan sonra nasıl ödeme yapacağım coin almak için? Kredi kartı ile alınıyor mu?
- Bozdurmak istediğimde banka hesabıma direkt havale alabiliyor muyum?
Kısaca özet geçebilir misiniz? Bende 10 bin TL yatırım düşünüyorum.
xrpnin 1 yıl içinde 2$ a çıkması imkansız çünkü şu anda xrp market hacmi 12 milyar dolar ve 38 milyar xrp var sirkülasyonda,ve dolaşımdaki xrp nin bir limiti yok yani 100 milyar xrp de salınabilir piyasaya,diyelim ki xrp hiç yeni coin salmadı piyasaya bu haliyle bile 1$ olması için market hacminin 3 katına çıkması lazım ki en az 1$ a yaklaşabilsin yani 3-3.5 kat hacim kazanması demek bitcoinle aynı hacimi yakalaması demek sözün özü şevkinizi kırmak gibi olmasın ama xrp 1 yıl içinde 1$ olursa bile mükemmel bir ivme kazanmış olur sorulanıza gelirsek
poloniexden paranızla bitcoin alamazsınız onun için şöyle yapmanız lazım
koinim.com sitesine üye olup kimlik bilgilerinizi gönderip hesabınızı doğrulattıktan sonra koinim.com a banka havalesi yaparak bitcoin alıp,aldığınızı btc yi poloniexe göndererek işlem yapabilirsiniz.