zomoyun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
rss ve sitemap yapamam cunku subdomain seklinde kodladık siteyi.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:32:46 -->-> Daha önceki mesaj 19:58:51 --

ben bu tr klasorunu kaldırsam sistemi dierk normal kursam? linklerin sekli değişince hitlerimde sıkıntı olur mu? tr klasorunude tamamen webmaster toolsdan kaldırayım ronots txt dahil?
Denize girmek istiyorsun ama ıslanmak istemiyorsun.

Öyle bir dünya yok.

Sonucta subdomainleride bir yerden çekiyorsun. Bir yerde tutuluyor. Ordanda yazdırabilirsin veya her subdomaine ayrı sitemap te olur.

He bunların hepsini kaldırayım direk kurayım. Şöyle yapayım böyle yapayım dersen, amuda da kalkmak isteyebilirsin farketmez. Kimse sana şu olumlu, şu olumsuz olabilir diyemez. Herşey şans internetteki. Ahmet yapar sitesi 1. sıraya gelir. Mehmet sadece kendi resmini koyar ve site aramalarda çıkar. Öteki herşeyiyle öttürmüştür olayı. Bakarki site ilk 4 sayfada yok. Tamamen şans.

Bana sorarsan ben hiç birşeye dokunmaz işime bakardım. Burdan bakılınca canın sıkılıyormuş. Neyi mıncıklasam diye tereddür ediyormuşsun gibi geliyor. İşin enteresan kısmı her şeye dokunmak mıncıklamak istiyon ama ne istediğini bilmiyon. Hiti varsa sitenin kıpraştırmıcan. Bu kadar basit.

-----------------------------

Asıl unuttuğun şey : Bir site indexlendikten sonra mıncıklanmaz. Ya herşeyi bitircen adam gibi bir kerede indexletcen. yada çöpe atıcan yenisini açıcan. Anladığım kadarıyla açmışsın, sonra başka domaine taşımışsın , sonra çok dilli yapmaya çalışmışsın, şimdi geri çeviriyon. Zaten patates olmuş domain. İçerikte patates olmuştur şimdiyeli.

Hiti kaç 10-15 var mı?