Webkurum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Boşta olan odayı ayırıp güvenli bir şekilde 7/24 çalışacak şekilde ayırabileceğim bütçeyi ayırıp girmeyi düşünüyorum. Her ay bir kart ekleyerek ilerlersem en az şekilde kazancı bu şekilde arttıracağımı düşünüyorum.
Şimdi bu ekran kartlarının asıl amacı oyun ve işlem gücü yani aslında 7/24 çalışmak için müsait değiller. Acaba ömür açısı nasıl oluyor 2 ay geçmeden 1060lar 1070ler patlarsa insanı biraz üzer
Hiç bir sorun olmaz oyun işlem gücü v.s alakası yok bir program çalıştırıyorsunuz sonuçta ısı değeri önemli 85 üstüne çıkmasın yeterli ki zaten o kadar çıkmicaktır rahat olun max 80 kadar görecektir kart ısısı buda normal bir durum 70 75 80 arası gezer ısı bu sorun yapmaz pek işlemci pek önemli değil ram da önemli değil

uzun ömür için belirli bir kaç ay aralıklar ile ekran kartlarının fanlarını elle temizleyebilirsiniz tozları v.s internette ekran kartı nasıl temizlenir bir çok anlatım mevcut bu temizleme işini programlı bir şekilde düzenli yaparsanız uzun bir süre hiç bir şey olmicaktır olsa bile çoktaan amorti edecek para çıkmış ve bir iki sistem toplicak para daha birikmiş olur kısaca bu şekilde iza edeyim ben size moral olsun

ha merak edenler için bende böyle bir sistem yok fakat bir kaç arkadaşım bu işi yapıyor onlardan edindiğim bilgileri sizlerle paylaşıyorum sizden farkım yok kısacası meraklı biri olduğum için bir çok şeyi bilgi hafızama dahil ediyorum ve bunları sizler gibi araştırmayı ve öğrenmeyi seven insanlar ile paylaşıyorum yardımcı olabiliyorsam eğer ne mutlu bana

ACKGZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam sistem parcalarının listesini ve kac mh/s oldugunu yazarmısınız.
Özelden iletişim bilgimi sundum
ek olarak ilk sayfada verdiğim örneğe uyarakta kendiniz sistem toplayabilirsiniz çokta önemli değil ekran kartı ana kart psu harici diğer parçalar