Herkese Merhabalar Arkadaşlar, ben 1 haftadır hosting arıyorum. dün yine r10 u kurcalayım ne var ne yok işime yarayan bişi bulurmuyum diye.
buldum. yeni bir firma sanırım. ismide güzel hostibo
Websitemde WCF Kütüphanesiyle oluşturduğum, ve gerçekten CPU ve SSD(HDD) Düşmanı bir scriptim var. Herneyse konuya gelelim.
Hostibo ile tanışana kadar;
Net Internet Hostingi
Butur Hostingleri
ve Turklokasyon adı altında 3 firma ile görüşme fırsatım olduydu.
3 firmada güzel fakat;
-Net internet aşırı kurumsal kuralcı geldi beğenmedim. cana yakın değiller. robottan farkları yok.
-Butur adlı hosting firması en geç cevap veren firma sanırım ama gerçekten hizmeti ucuza ve piyasadaki çoğu hosting satıcılarından daha iyi hizmet sağladığını duymuştum.
- Turklokasyon ile de görüştüm. ama cazip gelmedi paketleri.
Ki Kendi deyimim ile, Sonunda (adam gibi) bir hosting sitesi Hostibo'yu buldum.
adamlardan hosting alacaktım. VDS sattılar bana o derece sevdirdiler kendilerini.
Şuana kadar en iyi iletişimi onlar ile sağladım diyebilirim.
özellikle söylüyorum. Berkay adındaki Satış öncesi destek sağlayıcısını denk gelirseniz saatlerce sohbet edersiniz. derdimi dinledi ve; Dostum sana ben kampanyada olan paketlerden VDS Plesk öneriyorum. hatta yoğun değilim bugün fazla sana özel test etmen için kurup vereyim test et beğenirsen alırsın dedi.
Ki bunsan sonra hiç birşey söylemeye gerek yok. Çünki ben bu hizmeti ve satış öncesi desteği ve insana yakınlığı hiç bir firmada görmedim.
Yorumlarım gerçekten içtenlikle söylüyorum. Ne karalama, nede reklam amaçlı değildir.