Merhaba arkadaslar, 1 aydir ugrastigim ama cozemedigim bir sorunum var.
Simdi benim eskiden kalma bir Iphone 4s im vardi. Turkiyeye kayitli oldugu icin Turkiyede kullanirim diyerekten tutuyordum. Telefonda ozel seyler var hepsini kopyaladim bilgisayara ama telefondanda silmek istiyorum. 7k kusur gorsel 3k kusur kisi var rehberde. Mesajlari falan soylemiyorum zaten.
Herkes gibi bende fabrika ayarlarina don yapmak istedigimde bana icloud hesabimin sifresini soruyor. Sifreyi girdigimde ise bu hesap kilitlenmis diyor ( Applei arayip sordum diyorlarki Turkiyeden baska bir ulkede giris yapinca otomatik onlem almis olabilir..). Kilidi acmak icin ya mail adresime girmem lazim yada gizli soruyu cevaplamam gerekiyor. Gizli soruyu hatirlamiyorum, hesabi belki 12 yasimdayken actim yani okadar eski.. Mail adresimede telefonla dogrulama yaptirmistim. E Turkiyeden ayrilinca hatti iptal ettik.. Zaten maili hic kullanmiyordum cok eskiydi. Anlayacaginiz mailede giremiyorum.. Googlea heeeeer yerden ulasmaya calistim, ofislerine bile gittim santa monicadaki yok adamlar hesabimi vermiyor. CEVAP BILE VERMIYORLAR.
Durum boyle olunca internette bir program buldum. 135$ a satin aldim. Tabiki calismadi. chargeback istedim emri verdiler yakinda 2 is gunune para geliyormus ama sorunum hala cozulmedi sonucta..( telefonun 2. eli 50$ bu arada )
Suan jailbreak falan yapip belki android falan yaparim kullanirim diye ugrasiyorum ama yok onuda beceremedim... Basina benzer bisey gelen var mi?
Artik buradanda sonuc alamazsam telefonu camdan firlaticam yenisini alicam.
Tesekkurler.