Sistem toplama tavsiyesi verirken arkadaşın 1 aylık kazancını da yazmıştım arkadaş o 1 aylık kazancı bu resimde gördüğünüz sistemle yapıyor
Resimde görmüş olduğunuz gibi 7/24 çalışan 2 adet vantilatör bulunuyor kasa yanında ve kasa demirleri özel yaptırılmış 100 150TL maal olur en fazla o şekilde yaptırmak ebatına göre değişir tabi resimdeki ekran kartları örnekte bahsettiğim gibi 6 adet gtx 1060'dır
Sorunuza gelecek olursak 4-5k ile girilir fakat türkiye şartları ile 4 5k gibi bir fiyata 6 adet gtx 1060 alamazsınız yada 1070

ekran kartı sayısı düşerse kazançta bir miktar düşecektir fakat başta ekran kartı sayısını az tutup sistemden gelir sağladıkça arttırabilirsiniz ancak bu sistemden iyi bir gelir kazanmak istiyorsanız 7/24 çalışmaları gerekmektedir.
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Boşta olan odayı ayırıp güvenli bir şekilde 7/24 çalışacak şekilde ayırabileceğim bütçeyi ayırıp girmeyi düşünüyorum. Her ay bir kart ekleyerek ilerlersem en az şekilde kazancı bu şekilde arttıracağımı düşünüyorum.
Şimdi bu ekran kartlarının asıl amacı oyun ve işlem gücü yani aslında 7/24 çalışmak için müsait değiller. Acaba ömür açısı nasıl oluyor 2 ay geçmeden 1060lar 1070ler patlarsa insanı biraz üzer