Webkurum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam 4-5k ile bu işlere girilir mi ? Mining işine girmek istiyorum fakat bir yandan şüphe var tabi. Örneğin bilgisayarın bulunduğu odaya klima (Sürekli çalışır şekilde) şart mı ? Uzay kasa şeklinde mi kullanılmalı ? Verim maksimum ısınmayı minimuma düşürmek için. Değermi yani bunu merak ediyorum. Boşta kullanabileceğim bir odam var. 4-5k tlyle girsem sonrasında kart çoğaltarak ilerlesem mi her ay diye düşünmekteyim.
Sistem toplama tavsiyesi verirken arkadaşın 1 aylık kazancını da yazmıştım arkadaş o 1 aylık kazancı bu resimde gördüğünüz sistemle yapıyor

Resimde görmüş olduğunuz gibi 7/24 çalışan 2 adet vantilatör bulunuyor kasa yanında ve kasa demirleri özel yaptırılmış 100 150TL maal olur en fazla o şekilde yaptırmak ebatına göre değişir tabi resimdeki ekran kartları örnekte bahsettiğim gibi 6 adet gtx 1060'dır

Sorunuza gelecek olursak 4-5k ile girilir fakat türkiye şartları ile 4 5k gibi bir fiyata 6 adet gtx 1060 alamazsınız yada 1070 ekran kartı sayısı düşerse kazançta bir miktar düşecektir fakat başta ekran kartı sayısını az tutup sistemden gelir sağladıkça arttırabilirsiniz ancak bu sistemden iyi bir gelir kazanmak istiyorsanız 7/24 çalışmaları gerekmektedir.