Hocam yanlış anlamayın ama kesinlikle amacım konu baltalamak değil sadece öznel bir eleştiride bulunmak istiyorum.

Katılan olur veya katılmayan olur.

Konuda ki cümleler maalesef Görülen Geçmiş Zaman (Dili Geçmiş Zaman) ait ve güncelliğini yitirmiş şimdiki şartlara uygun değil.

2 Hafta önce kadar bir firmanın satışına aracılık yaptım. Şirket bilançosu 2011-2014 yılları tavan yapmış fakat bir şekilde 2016 yılı çöküşe geçerken 2017 yılı 1.çeyreği kayıpla kapatmış. Burada alan şirkete 2011-2014 yılı bilançosuna göre değil şimdiki zamana göre hareket edildi.

Daha somut örnekle 3.havalimanı bizim arsanın yanından yol geçecek şeklinde belirlendi ve sonra birden fiyatlar tavan yaptı sonra bir baktık proje değişmiş ve fiyatlar indi! Şimdi biz bu arsayı 3.köprü burada olacak burası ne değerleniyor diyemeyiz. Şimdiki zamana göre hareketle konuşabiliriz diye düşünüyorum.

İşletme vb. derslerin yanında gerçek hayatın içindede buna defalarca şahit oldum. Belkide ben yanlış düşünüyorum bu teze katılmayanlara da saygı duyarım. Yoksa işi bilen uzmanlarda belkide tekrardan eski değerine kavuşacaktır. Bu tabi bir risk bilemeyiz diye düşünüyorum.

Sadece fikrimi iletmek istedim. Alan içinde Satan içinde hayırlı olması dileğiyle.