full paket 1500 tl diye belirtip sunucuya güvenlik adına hiçbir işlem yapmamıştır. bilgisizliği sayesinde iki seferde sunucu kurulumunu tamamlamıştır. kurduğu sunucuya çoğu yerden ssh erişimi yok. bir hafta civarıdır onun kurduğu sunucuda siteler fakat bugün gördümki webmaster tools da hata sayfaları uyarıları başlamış. kendisi daha whm de domain adı değiştiğinden haberdar değil. default ayarlar ile sunucu kurulumunu herkes yapar. yada cache ile site hızlandırma işini.

bana - trade gönderirken iş öncesi para alın diye belirtmiş fakat ben yaptırdığım her işlemde iş bitmeden paranın tamamını yollarım. kendisine de öyle yaptığım için böyle sorun oldu. konusunun başında dikkat ederseniz eğer yaptığı işten memnun kalmayanlardan para almadığını belirtiyor. ben işini bitirmeden ödedim parasını.

ilk kurulumda cpanel lisans aldım vestacp kurmuş. lisansım var zaten ne diye başka bi panel kuruyorsun.

siteleri taşıyacağı eski sunucuda whm lisansı bitti diye site taşımayı beceremedi. ssh bağlanıp full site taşımakdan haberi olmadığı da belli. gerçi ssh ile sunucuya çoğu yerden de bağlanamıyorsun nasıl ayar yaptıysa artık. 4-5 farklı yerden denedim hiç giremedim.