KilitX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benimki biraz spesifik bir örnek olacak ama Gazete Kuzey Danimarka'nın Aylık Haber Gazetesi 20+ editörün içerik girdiği, aynı zamanda aylık periyotta basılı gazetenin ücretsiz olarak cami derneklerinde dağıtıldığı bir platform. yaz sezonu hitler çok düşüyor, normal zamanlarda da çok dengesiz oluyor. bazen 2-3 k toplam ziyaretçi alırken bazen 25-30 k trafiğe çıkıyor site. adsense yok, özel bir seo çalışması yok, standar wp dışında site tarafında çok bir optimizasyon yapmadık, sunucu optimizasyonu ile sorunsuz gidiyoruz şimdilik.
gelire gelince, bannerlar manuel olarak aylık - üç aylık periyotlarda ekleniyor. aynı reklamlar gazetede de basıldığı için ücret politikamız biraz farklı ama yeterli diyebilirim.

dediğim gibi bizimki spesifik bir site, daha genel siteler için bilgi verecekler çıkacaktır.
Siteniz oldukça ilgimi çekti yurtdışında böyle bir birliğin olması ve 20'den fazla editör bulunması gayet başarılı. Benim internetten mi kaynaklanan yoksa sitenizden mi anlayamadığım bir şekilde ağır açılıyor siteniz. Siz tam profesyonel anlamda bir giriş yapmışsınız. Ancak belirttiğiniz üzere özel bir tema ve SEO çalışması olmadan da haber sitelerinin iyi konumlara geleceğini gördüm. Yorumunuz için teşekkür ediyorum sitenizi incelemeye devam edeceğim.