Hiç sormadan, açıklama beklemeden, hiç dinlemeden 1 yıl boyunca banlarsan üyeyi (benim gibi) seviye meviye bırakmazsın forumda.
İnsan dinlemeyi öğrenelim önce sonrası zaten gelir.
37 yaşına gelmişsin ( Eğer profilinde yazan doğruysa ) ama yaşça küçük çocukların yaptığını yapıyor ve tüm suçu bize atıyorsun. Ben bir şeyleri pişirip pişirip gün yüzüne çıkarmayı sevmem. Ama sen foruma siyaseti taşıyan birisin. 4 kez siyaset yaptığın için uzaklaştırılmışsın. Ondan önceki ban nedenleri yazmadığı için haliyle göremiyorum. Son uzaklaştırılma nedenin de, aşağıya yazdığın mesaj.
Alıntı
Diktatör olursun böyle başbakan değil.
Mesajım konuyu açana.
Ben anlamıyorum diyanetin bütçesi niye batıyor size, yani başbakan olsanız. Bugüne kadar en fuzuli alanlara harcama yapılınca sesiniz mi çıktı, Terörle mücadele ediliyor diye boş dağlara mermi atınca çok mu iyiydi.
Teröristler gebertilirken senin o ilim dediğin akademisyenlerin hemen kalkan oldu onları mı savunuyorsun
SAYIN BAŞBAKANIM
Ben Başbakan olsam yapacağım ilk ve tek şey şu olurdu,
Takrir-i Sükûn Kanunu meclisten tekrar geçirtir, tüm muhalefet edenleri astırır, muhalif tüm gazete ve dergileri kapatır, mecliste benim düşünceme ters düşecek herkesi yok ederdim... Sonra İZİNDEYİZ diye yıllar sonra beni överlerdi..
Bu forumda ya da dışarıda, Atatürk'e asla laf söyletmem. Nitekim diğer yönetici arkadaşlarım da öyle. Bizim hassas noktamızdır Atatürk. Sen bunu yapmışsın ve cezanı da çekmişsin. Şimdi gelip de, yok dinlemiyorlar, yok yöneticiler yüzünden seviye düştü demenin anlamı yok. Bana cevap verip de konuyu uzatma. Çünkü her şey ortada. Eğer bir şeylerin düzelmesini istiyorsan, önce kendinden başlaman gerekiyor.
-----------------------------------
Konu açılalı 1 yıl olmuş ama yeni görüyorum. Bizler yöneticiyiz ama en başta üyeyiz. Ne yapıyorsak, üyelerin huzur ve güven içerisinde burada bulunması için yapıyoruz. Yardımlaşmanın, hoşgörünün, sıcaklığın olmasını istiyorsak, buna herkesin katkıda bulunması lazım. Mesela bu konuya mesaj yazan arkadaşlar başlatabilirler. Can sıkan, heves kıran üyeleri de rapor ederek bize bildirebilirsiniz.