KilitX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
herkesin yapabileceği bir iş. tabi öncelikle iyi derecede css, js, html bilmeniz, orta derecede php bilmeniz ve en azından wordpress'in en çok kullanan fonksiyonlarının ne işe yaradığını, neyi nerede kullanmanız gerektiğini öğrenmeniz gerekiyor. bunun için ortalama 2 sene zaman ayırsanız istediğiniz tasarımı çok kolay bir şekilde giydirebilirsiniz.

tabi ondan sonra burda konu açıp tasarımlarınızı 200 liraya wp giydirir, 50 liraya responsive yaparım, nasıl olsa çok kolay bir iş artık benim için der, bu işten ufak da olsa para bile kazanabilirsiniz.

peki öğrenme süresinde harcadığım emek, kaybettiğim zaman, yaşadığım sinir krizleri, arkadaşlarım dışarda gezerken benim bilgisayar başında sabahlamalarım ne olacak? bunların bir bedeli yok mu? bu süre içinde benim masraflarımı kim karşılayacak, faturalarımı kim ödeyecek... vb soruları sormayın kendinize. nasıl olsa html to wp artık sizin için çok basit bir iş olacak...
Haklısınız. Şu durumda bir kod bilgim yok fakat işte baştan öğrenmeye kalksak epey bir zamanımızı alır. Şu durumda belki seçtiğim tema biraz çok şatafatlı ama işte ne kadara yaparlar diye fiyat araştırması yapıyorum. Konuda açtım rahat 4-5 kişi pm istedi gönderdim herhangi bir geri dönüş yok.
He eğer bütçemi aşacak fiyatlar alırsam da cebimde ki bütçe kadarıyla giydirme işleminin bir o kadarını yaptırmayı düşünüyorum. Binevi taksit gibi. Param oldukça bir kısmını yaptırayım.