Beyler bende Vestel 50ub8300 aldım 4-5 ay kadar önce.
Evet vestel Lg'den Samsung'dan daha iyi değil. Fakat bu durum Vestel'in her ürünü ya da modelini kötü yapmıyor.
Çok araştırdım. Bir üstteki arkadaşın yazdığı gibi fiyat/performans anlamında Vestel'den başka çıkış yolu yok. Çünkü örnek aldığım TV 50UB8300 modeli. Gözlerimi markaların olduğu yere kapadım ve sadece ekrandaki görüntüye baktım. Vestel 50UB8300'ü beğendim. Aynı özelliklerde diğer markalar 3000'den başlıyordu.
Ben zamanında 1750 TL'ye almıştım. Şimdi fiyatı uçmuş. En ucuz 2500 TL yazıyor.
Web kısmını çok iyi yapmamışlar fakat youtube çok iyi. Ben Tivibu ve youtube kullanıyorum. Anten bile bağlamadım. Görüntü kalitesi mükemmel. Eğer teknosaya gidip bakarsanız görüntü kalitesini görebilirsiniz. Para çok derseniz LG derim.
Konumuz vestel ise o zaman piyasa fiyatlarının yarı fiyatına sıfır ürünü nereden alacağını söyliyeyim faydamız olsun. İzmir'de olduğunuz için yazıyorum Gaziemir yolu üzerinde tansaşı geçtikten sonra sağ sırada vestel fabrika mağazası var. Sarı siyah tabelası var zorlu yazıyor zaten. Mağazada satılan fiyatın yarısı. Seri sonu, revizyonlu(kutusu yırtık cihaz sağlam) garantili satıyorlar ve fiyatlar hemen hemen yarısı. Yok ben giderim diyorsan Manisa'da var fabrika mağazası oda dediğim yerden uygun.
Kesinlikle incelemeni öneririm. Biz iki ayrı yere aldık ikiside ofiste kullanılıyor. Gayet memnunuz. Biri axen uydu falan hiçbirşey yok bildiğin sadece ekran pc bağladık iş görüyor

Öteki smart valla onda da sorun yok. 6 ayı geçti iki cihazda.