haberleri takip etmiyorsunuz sanırım. ripple banker coini. çok büyük bankalarla anlaşmalar yaptı. değeri yaklaşık 6 ay önce 100 satoşi iken şu anda 10 binlerde geziyor yani 100 kat artmış durumda. bunun nedeni de bankalarla yaptığı anlaşmalar ki bu bankalar arasında akbank da bulunuyor.
http://www.akbank.com/tr-tr/Yatirimc...-Haberler.aspx
2,3 yıla kadar değeri değil 10 dolar 100 dolar bile olabilir. market sermayelerine aldanmayın, ripple arttı, ethereum la bitcoin in eli armut toplamadı. bunlardan herhangi birinin artışı diğerlerinin artışına mani değil hatta diğerlerinin artışına teminattır.
Hocam mümkün değil dediğiniz artış 38 milyar XRP var dolaşımda ve 100 milyar adet olduğu söyleniyor 62 milyarı Ripple şirketinde saklı duruyor piyasaya sürülmedi 38 milyarı dolaşımda geziyor 1$ bile olsa değeri çok yüksek bankalarla anlaşma yapabilir emin olun sizden daha fazla takip ediyorum 10$ gerçekten çok büyük bir rakam XRP için bana göre