THEX3T4R adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunu server , client ilişkisini öğrenmek icin yapmıyor isen local bir dosya icerisinde txt dosyası olarak kaydetmen daha kolay olucaktır seni büyük bir kod yükünden kurtarıcaktır örneğin dosyada bulunan tarih.txt , matamatik.txt vb gibi başlıklardan cekebilir.
Öğrenmek gereken ilk şey database connecting olucaktır. daha sonrasında verilerden random verme (Mümkün ise Eyer sql veya mysql kullanıcaksan bunu databaseden yaptırman) gerisi standart c# fonskiyonları.
Takıldığın veya hata aldığın yerde bana iletirsen yardımcı olabilirim. (İnternetten hazır projeler indirip inceleye bilirsin büyük yararı olur.)
Hocam bu proje sadece bir taslak olacak. Herhangi bir exe'ye dönüştürülmeyecek. Bir büyüğümün ricası üzerine yapmaya başladım ve tam ortasında keyifli geldiği için öğrenmeye karar verdim bu işi. Ancak üzerinde çalıştığım proje acil oluşturulması gerektiğinden şimdilik ne kadar hızlı bir şekilde sizin gibi bilgin insanlardan yardım alarak tamamlarsam o kadar iyi olacaktır Ayrıca veritabanı bağlantısı yapmayı öğrendim ve bunu şuan ki proje üzerinde gerçekleştirdim. Şuan takıldığım kısım c# kod kısmı