MrKydn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tekrar merhaba, test mailinden aldığım logu host firmasıyla paylaştım, benimle paylaşmadıkları ve yaptıkları birkaç düzenleme ile problem çözüldü. Muhtemelen sizin söylediğiniz durumla aynıdır. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Rica ederiz, sorununuzun çözülmesine sevindim.

Forumda benzeri sorunu yaşayan arkadaşlar, özel mesaj ya da sitemiz üzerinden sorunu düzeltmemiz için bize ulaşmanıza gerek yok, bu sorunu ancak hizmet aldığınız hosting firması çözebilir. Firewall üzerinden engellerin kaldırılması ve gerekli SMTP ayarlarının düzeltilmesi gerekir. Yine de sorununuz çözülmediyse ve hosting firması da gerekli engelleri kaldırdıysa, yine forum üzerinden yeni konu açarak, bilgili arkadaşların yorumları ve katkıları ile sorununuzun çözümü hakkında bir yol izleyebilirsiniz. Böylece hem size, hem de aynı sorunu yaşayan farklı birilerine de katkı sağlayacaktır.

Yeri gelmişken son olarak genel bir yorum da yapmak istiyorum izninizle. Yaşadığınız sorunlarda çözüm ile ilgili size yardımcı olmak adına ücret isteyen kişilere de lütfen kötü davranmayın. Unutmayın ki bir çok kişi bu bilgiler sayesinde kazancını sağlıyor ve bunu hak ediyorlar. Sizin yerinize bir çok araştırma yaparak, bilgi birikimi yaparak size sorunlarınızı gidermenizde yardımcı oluyorlar.

Sorunsuz günler dileriz.