Merhaba,
Ofisimizde ADSL ve UYDUNET olmak üzere 2 farklı ekstra bağlantımız mevcut, bu bağlantılar üzerinden normal bir kullanıcı gibi sitenize erişim kontrolleri gerçekleştiriyoruz. Arkadaşlar sitenize erişebildiler ise standart olarak kullanılan dns adresleri (google ttnet v.b) ve standart bağlantılar üzerinden erişmişlerdir. Bunlarla ilgili ekran görüntülerini de sizlerle muhakkak paylaşmışlardır (ticketlarda da paylaşmışlar ve yapmanız gerekenler ile ilgili bir takım taleplerde bulunmuşlar)
Alan adınızı satın aldıkta bir süre sonra onaylamışsınız, bunda herhangi bir problem yok, fakat aynı gün yani dün iki kez ve bugun iki kez olmak üzere dns güncellemesi yapmışsınız. Bunlar da yaşadığınız problemin uzun sürmesini sağlayabilen durumlardır.
Ayrıca açmış olduğunuz teknik destek biletine "merhabalar web sitesi açılmıyor ve DNS_PROBE_FINISHED_NO_INTERNET diye bir uyarı alıyorum tarayıcımdan lütfen sorunu giderelim ve gün boyu vpn programı kullanarak siteme erişebiliyorum" şekilde bir mesaj iletmişsiniz,
https://uzmanim.net/soru/dns-probe-f...-internet/2876 bu linkte de bu hata ve çözümü ile ilgili bazı mesajlar var. Burada sadece bizim tarafımızda değil, sizin tarafınızda da (bağlantı, dns önbelleği v.b) bazı problemler bulunuyor olabilir.
Bizden aldığınız ilk hizmet değil, yıllardır müşterimizsiniz. Diğer mesajlarınızı da inceledim, arkadaşlar size kısa sürelerde yanıtlar vermiş. Bahsettiğiniz biz erişebiliyoruz konusuna da değinmek istiyorum, siz sitenize erişemediğinizi belirttiğinizde arkadaşlar biz erişiyoruz sorun yok dememişler, kontrol ettim erişim sağlanabiliyor ekran goruntusu de budur, şunu şunu yaparmısınız demişler, siz de o mesaja yanıt vermemişsiniz bir kaç dakika sonra başka bir destek bileti açıp iade istemişsiniz, arkadaşlar da işlemlerinizi tamamlamış.
Yani artık yapılabilecek çok bir şey yok, yaşadığınız bu deneyimden dolayı üzgünüm. Keşke acele etmeyip bir süre bekleseydiniz sitenize erişmek için, çünkü bizim çocuklar erişilemeyen siteye erişilebiliyor diye bir mesaj yazmazlar.
Benim tek merak ettiğim konu şu, muhakkak onbinlerce site barındırdığımızı biliyorsunuzdur yıllardır müşterimizsiniz, aldığınız siteye hiç erişemeyeceğinizi durumun hep böyle olacağını mı düşündünüz? Bunu gerçekten merak ediyorum.