kalitelihostorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben zaten toprak alın değerlenir diyorum fakat o başkasına kiraya verme olayı mantıklı değil. Ne veren için nede alan için. Yinede yapan vardır illaki .
Çanakkale'de 10 Dönüm yerimiz 5 senedir birisi devamlı ekiyor biçiyor.Her kimse, Herifi yakalayamadık bir türlü.Duyurduk çevreye hala aynı devam ediyor adam. Birgün ektiklerini toplatacağız emekleri gidecek en sonunda. Üstüne kondu resmen bedavadan.

Ev Fiyatı: 250-300 Bin TL , Kiraya veriyorsun: 1000 TL = Ev bedelini çıkarma için gereken zaman: 30 Sene + Kiracı ile ugraşma + Kırıp döküyor masraf ++ Gidiyor.

Ev ile arsa aynı değil , 2 Sene önce Kredi ile 150 Bin Liraya alınan Arsa, Şuanda 300 Bin TL, Yani bedaya geldi gibi birşey
Bizde de tam tersi, Izmirde aldigimiz evlerin fiyati uctu arsalarimiz okadar zamlanmadi.

Güzelyalidan ev aldik, 10 sene önce degeri 170bin tl yakindi. Suan ayni binada olan daire satiliyor 450bin tl ye.

Buca dan ev aldim 180bin tlye. (2 sene önce) gecen hafta Izmirdeydim emlakciyla konustum 230bin tl hemen satariz dedi. Acaba Izmir demi böyle ucuyor fiyatlar?