se_video adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Katılmıyorum. Youtube'da çok faydalı ve ayrıca çok mantıklı öğretici kanallarda var. Ben şahsen 4 ay önce kanal açtım ve 4 ayda 36K abone ve 12M izlenme aldım. Ergen yaşta da değilim.

Hepsi bir yana, senin şu yazdıklarını ben bir çok yerde görüyorum. Senin gibi eleştiri yapıpta bu işe girişmeyen. Daha işe girişmeden pes etmek nedir? "Ergen" şeklinde küçük düşürücü konuşman da biraz komik oluyor. Neticede o küçük gördüğün kişiler youtube da fentezi kıvamda para kazanıyor. Eleştirmek bu kadar kolay olmamalı. Ortada bir başarı var. İyi de olsa ergence de olsa kötü de olsa videolarını izlettiriyorsan o zaman başarılısın demektir. Tabi ben eleştirdiğin ergen kişiler adına konuşuyorum.

İşin özeti aslında şu : Kafasını kullanan Yuotube'da çok ciddi paralar kazanır. Ben 4 ay önce "acaba" mı dedim, youtube işine başladım. 2 ay önce çalıştığım şirketten istifa ettim, ve şu an aydan aya gelirim artarak devam ediyorum. Çalıştığım şirketten 3 kat daha fazla para kazanıyorum.
muhtemelen özgün ve yararlı videolar çekiyorsunuz.
Merak ettiğim bir soru var. izninizle sorayım hocam.
Peki çektiğiniz videoları düzenlemek için gerekli programları kullanma seviyeniz nedir?
Yoksa düz bir şekilde mi yayınlıyorsunuz?