Filmkolik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ripple gelecegi saglam akbank uluslararasi para transferinde swich kodu yerine ripple kullanacak 2019 tarihini vetmislerdi sanirim

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet böyle bir gelişme var sadece türkiyede akbank ile değil diğer ülkelerdede bankalar ile anlaşmaları mevcut mesela çinde ripple yasallaştı ve kullanıma sunuldu

BFK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de ETH ve Ripple arasında gidip gelenlerdenim.
Yani Ripple'ın bu denli yükseleceğini insanlar neden düşünüyor bilmiyorum. Sürekli olarak Ripple'ın artacağı belirtiliyor ancak kimse bir sebep sunmuyor

Sizin bu konudaki düşünceleriniz nelerdir?
Bir coinin değerini arz ve talep belirler piyasada ripple için arz talep yüksek oranda ve geleceği parlak olan ilk 3 coinden biri diyebilirim XRP için.

maksimos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
teşekkürler. peki eth nereden alabiliriz.
Rica ederim, makale üzerinde bahsedilen sitelerden bir çok altcoini alabilirsiniz bir önceki mesajdada dediğim gibi ben şahsi olarak poloniex kullanıyorum poloniex üzerindende alabilirsiniz türkiyedeki bitcoin borsalarından bitcoin alın daha sonra bu bitcoin'i poloniex hesabınız varsa poloniex te bulunan bitcoin cüzdanınıza gönderin ardından bu bitcoin ile poloniex ten istediğiniz alt coini o anki kura bağlı olarak satın alın yada almayın size kalmış
BBTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
alt coinler için cüzdan tavsiyesi verirmisiniz. ve 5 tllik coini nerede saklıyorsun
5TL değil hocam 5K TL poloniex tavsiye ederim bitstamp'ı da tercih edebilirsiniz.

BBTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam borsada herkes yükselecek diyor fakat düşüyor. Örnek: mynet finans gir %99 yükselecek şu olacak der. hepsi gün sonunda ters köşe olur. Bu paralar bir yere bağlı değilse. Satan yer anca bunun fiyatını yükseltir.
Güzel bir noktaya değinmişsiniz hiç bir coin kısa vadede zıplama yapmaz uzun vadeli alırsanız kazanırsınız mesela ben konuda dediğim gibi 0,35$ den alım sağladım fakat şuan 0,25$ yani satsam 1.2K kadar zararım olur ama satmıyorum çünkü uzun vadede değerleneceğini biliyorum yaptığım analizler sonucu bu sadece Ripple XRP için değil bütün coinler için geçerli kısa vadeli zarar etme oranınız uzun vadeli yatırıma göre çok daha yüksek olacaktır bu sebepten ötürü kısa vadeli coin almayın bu sadece bir tavsiyedir.