Evlenirken uzun arayışlarla aldığım ürünler.
Profilo bd5772pnfi buzdolabı
Profilo Bm 5380mg bulaşık makinesi
Lg 42lb670v tv
Başka markaları bilmem. Belki daha iyidirler ama ben genel anlamda memnunum diyebilirim.
Buzdolabı bazen ses çıkarıyor, nofrost olduğu için buz kırarken takır tukur ses veriyor.
Bulaşık makinesi çok sessiz. Temiz çıkarıyor ama bardaklarda su lekesi gibi bir iz kalıyor. Deterjandan olabilir diye şüpheleniyoruz.
Tv ekranı gayet gayet iyi. Ama tarayıcısı ile film açmak işkence. Tarayıcıyı yeniden başlatıp durur film izlerken. Onun yerine youtube videolarını ekran paylaşımı ile yansıtıyorum. Dizi sitelerini de telefon üzerinden web video caster uygulamasıyla sorunsuz anında yüksek kalitesiyle izliyorum. Kanal geçişleri dahili uydusuyla çok yavaş. 1 sn gibi sğrüyor.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:23:14 -->-> Daha önceki mesaj 23:17:46 --
Sana bir diğer tavsiyem, elektronik eşyada ucuza kaçmak için basit markalara gitme. En az 6-8 yıl kullanacaksınız bu cihazları. Hele hele tv evli erkeğin dünyasıdır. Sonra keşke dememek için alacaksan kalitelisinden ve özellikle de özellikleri iyi olanından al. Bulaşık makinasını da 3-4 programlı al yeter. Daha fazlasını kullanmazsınız bile. Tasarruflu olsun, sessiz ve temiz yıkasın yeter. Buzdolabı iç hacminin kıymetini eğer eşin hamaratsa anlayacaksın. Ne buzluk ne soğutucu bölmesi yeter sana. Toplamda hedefinden 1000-1500 tl şaşarsın ama memnun olursun. Ha sakın kaliteli olsun iyi olsun derken gidip deli gibi pahalı malları alma. Fiyat/performans oranı iyi olsun, ihtiyacını karşılayacak işlevleri sağlam şekilde yerine getirsin yeter.