@Caesar; gelen yayın direk h264 olarak geliyor. direk olduğu gibi vericem wowzaya. streamlerde en kalitelisi 480p'yi geçmiyecek. ortalamam 360p.
örneğin, rtmpdump parametreler... | ffmpeg -re -i - -c copy -f flv rtmp://publishadresim
bu komut gibi 100 tane komutun aynı anda çalışması sunucuda ne gibi etki yapar. tek komutta load 0.6% gibi bir load vardı sunucuda. ama 100 işlem gibi bir sayıda bu ne durumda olur. onu merak ediyorum. amacım stress test yapmak.
iyide copy desen dahi gelen veri hızına göre işlemesi gerekecek onu yine de preset atasan misal -preset ultrafast -crf 0 desen yormaz ama dosya boyutu off anam anam nasıl bandi ile başa çıkacaksın.
Ffmpeg söylediğin mantıkta bir program değil aslında sen mkvmerge gibi hızlıca vercem sanıyorsun ama mapi okumadan hızlıca vermek için bitrateyi serbest bırakman lazım buda sana 400k bitrate ile gelen 360p video yu 1200k bitrate ile salmak ve dosya boyutunu 5 e katlamak demek.
Band sıkıntın varsa sorun yaşarsın siğer türlü -b:v girmen lazım min max olarak da tanımlaman lazım 100 işlem her türlü aynı anda tek sunucuda yapamazsın imkanı yok. en az 10 sunucu diyorum ben sağlıklı olabilmesi için.