akincii adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
S.a merhaba konuyu gorunce bende ilgimi cekti yazma geregi duydum konu disina cikicam ama sizlere bir sorum olacak

Hepsiburada urun satiyorsunuz peki sizin sattiginiz urunler dukkanizdaki urunler mi yoksa baska is yapiyorsunuzda bu iste ek kazanc mi sagliyorsunuz merakimdan sordum.

Bende fabrikada isciyim ek is olarak boyle bise yapmayi dusunuyorum mumkun mu tabi hersey yasal olacak vergisi muhabesi felan toptancidan alip urunleri satis sitelerine koymayi dusunuyorum bu konuyla alakali yardimci olursaniz memmun olurum bu arada ins paralarinizi alirsiniz.
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim, biz kendi stoklu ürünlerimi satıyoruz. Sizin dediğiniz şey droshipping oluyor sanırsam konuya tam hakim değilim.

ozonkit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiç iyi gitmiyor durumları önce 0.50 kuruş ne idüğü belirsiz ekstra ücret almalar, iki haftadır da muhasebe ve finans problemi? Ben de kapatmayı düşünüyorum ürünleri...
Ben perşembe günü mailden sonra bütün ürünlerin stoklarını 0 olarak güncelledim. Tepki çekmemek adına da fiyatımın yüksek olduğu, rakebet etmediğim 10 civarı ürünü açık bıraktım. Şu ödeme sorunu kalkarsa devam edeceğim.