şu bıtcoın alması dert satması dert elde tutması ayrı dert anlaşılan
Valla aynen öyle, zaten al-sat yaparken de bir komisyon olayı var onun için kafam karışık durumda.
En güvenli yol, kendi bilgisayarınızda şifreli olarak saklamaktır.
tüm sitelerin hacklenme ihtimali vardır, yada hacklenme adı altında btcnin kaybolma ihtimali vardır.
Kafama takılan şu, diyelim kendi bilgisayarımda sakladım ve BTC adresim AAAA. Bu AAAA'yı nereden elde edeceğim? Blockchain mi, Coinbase mi, Poloniex vs vs mi? Birde diyelim 1 BTC var bu AAAA adresimde, sonra üzerine 0.5 daha eklemek istiyorum, AAAA'ya transfer ettim sorun yok. Fakat ben satmak istediğim zaman bilgisayarıma hangi program veya nereye giriş yaparak bu 1.5 BTC'yi başkasına göndermek için kullanabileceğim?
sorması ayıp neden btcturk değil?
Birçok kişi Türkiye'de olup 2 gün sonra vergi ile alakalı sorun yaşamamak için kullanmıyor diye tahmin ediyorum. Benim tercih etmeme nedenim bir ara kapandı falan gibi kafamda öyle kaldı, global olarak daha iyi yapan yerler mevcut.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:41:07 -->-> Daha önceki mesaj 16:39:24 --
En güvenlisi hardware cüzdanda saklamaktır. Bunun için en güzeli de ledgef wallet. Toplu sipariş verdim yakında burdan ilanı açarım.
Ayrıca kağıt üzerinde de saklayabilirsiniz
Bir önceki mesajımda da sordum da alıntılayamadığım için tekrar bir cevap ile cevaba dahil ediyorum.
Alıntı
Kafama takılan şu, diyelim kendi bilgisayarımda sakladım ve BTC adresim AAAA. Bu AAAA'yı nereden elde edeceğim? Blockchain mi, Coinbase mi, Poloniex vs vs mi? Birde diyelim 1 BTC var bu AAAA adresimde, sonra üzerine 0.5 daha eklemek istiyorum, AAAA'ya transfer ettim sorun yok. Fakat ben satmak istediğim zaman bilgisayarıma hangi program veya nereye giriş yaparak bu 1.5 BTC'yi başkasına göndermek için kullanabileceğim?