Merhaba arkadaşlar, hayırlı ramazanlar.
Aylardır belkide yıllardır forumda anlaşılmayan, anlaşılsa da herkes tarafından yapılmayan bir işimiz var. "
Sayfa doğrulama(mavi tik)"
Bu konu her ne kadar ufak bir iş olarak görülse de büyük maddi değeri var.
Bunu nasıl yapabiliriz?
Şuanlık Türkiye'ye sayfa doğrulama istekleri alınmıyor. Bunun sebebi, tabiki de
facebook politikalarına uymadığımızdan dolayı. Alakasız sayfa değişimleri, büyük bug'ların ilk Türkiye'de bulunması ve kötüye kullanılması vs.
Her ne kadar facebook'un yönetimini beğenmesem de bu kararını normal karşılıyorum çünkü, beğenmediğim sayfaları her gün beğendiğimi görüyorum.
Facebook'un herkese bu olaya izin vermediğini söyledik. Artık az da olan şansımızı anlatmaya geldi.
Facebook her ne kadar Türkiye'ye kapatsa da "
Media Partner" ayrıcalığı ile gelen taleplere izin veriyor. Bu taleplere erişim sağlayabilen herkes talep atabiliyor, ve onay sağlayabiliyor. Forumda bu işi yapan arkadaşlarımız da genel de böyle yapmakta. Yaptıkları işi gerçekten tebrik ediyorum, çünkü ben de ne kadar çok çabalasam da mavi tik'imi alamadım.
Ayrıca facebook ile bu konuda iletişim de bulundum. Büyük bir çalışma düzenlediklerini, yakında talepleri herkese sunacaklarını ancak bu süreyle ilgili bir bilgi vermedi.
Onay almak isteyen arkadaşlara tavsiyem ; Ciddi bir kurum iseniz yada çok ihtiyacınız varsa öncelikle "media partner" olayını araştırarak o forma erişim sağlamak. Bunu başarmak gayet zor. O zorluğu aşamayan arkadaşlar forumumuz da ki arkadaşlardan çalışma alabilir. Ancak bunun dışında benim gibi büyük ücretler vermeden mavi tik'e erişim sağlamak isteyenler var, biliyorum... Bu konu da düşüncem ise, öncelikle reklam yöneticisi - mail desteği ile durumunuzu anlatmanız. Sonrasında gelen cevaba göre haraket etmeniz. Ve tabiki bu süre boyunca da Facebook'un inisiyatif'ine kalmaktayız. Belki de kısa zaman da açar bu formları, o zaman isteğimizi gerçekleştirebiliriz.
Sahur öncesi, yardım amaçlı bir bilgi aktarımı yapmak istedim. Bilgi verebildiysem ne mutlu bana. Tekrardan hayırlı ramazanlar.