Neden sürekli bir çamur atma peşindesiniz ? Dolandırılma , kuyruk acısı vs.vs. ben kanıtla konuştum. Sizin de kanıtla konuşmanızı isterim ki boş yapmayalım.
Aynı sektörde olduk evet ama Allah şahidimdir bununla bir alakası yok. Kuyruk acım ne olacak size ? Bir ton link tl bayiliği var. Sektör zaten çöp sitelerle dolmuş ne kuyruk acısı ?
Yaptığınız yanlışları söyledim diye böyle mi oluyorum. Şu mübarek günde yalan - iftira hareketler de bulunmak benim vicdanıma yakışmaz.
Öğrenmek istediğim şu: DAHA YENİ BİR SİTE OLMANIZA RAĞMEN NASIL 2 MİLYON TIKLAMA ? Söyleyin ki arkadaşlara yöntemi öğrenmiş olsunlar.
Başka kötü bir amacım yok. Seninle çok konuştuk. Ama şimdi bilmiyorsun bile ...
Hatta konuşmalarımızda sürekli bana reklam gelirini sormuştun. Bende insanlık yapıp a dan z ye tüm firmaları anlattım. Hangi firmalar ile çalıştığımızı vs vs.. Bol.tl nin üniversite zamanında bir proje olduğunu dahi biliyorum. Ama bu söylemleriniz beni çok üzdü. İnsanlara yardım ettikçe ters tepiyor işte ...
Yalan konuşmayın, bol.tl üniversite zamanında bile değil. R10'da bol.tl hakkında 1 kişi ile konuşmadım. ******* hesabınızın olmadığını söylüyorsunuz. Ve şuan konumu tamamen berbat ettiniz. Algı operasyonuna bak be!
Rakamlar deneme amaçlı yazılmıştı, acınızı bir nebze olsun dindirmek için düzelttim, rahatladınız mı?
Umarım mesajları silmezsiniz de admin gereğini yapar.