mrtfzlgl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"Youtube video player - Dünyada tek"

144P den 1080p den oynatabilen tek player olduğunu iddaa etmemişsin. KONU BAŞLIĞINDA YOUTUBE VİDEO PLAYER DÜNYADA TEK DEMİŞSİN. BENDE KONUYA YOUTUBE VİDEO PLAYERIN DÜNYADA TEK OLMADIĞINI BELİRTMİŞİM KONU NEREDE BALTALANIYOR PARDON
Çevir kazı yanmasın burada pek tutmuyor canım benim. Ha yönetimi bu şekilde kandırabileceğini sanıyorsan onları salak yerine koymuş oluyorsun ama değiller. Dışarıdan bakılınca komikde değil sonuna gülücük kondurmuşsun. Kafana göre geldin milletede hakaret etmişsin sana orada olayı anlatmaya calışan insanlara.

Yani gelmişsin olayı çakamamışsın üstüne millete hakaret ederek güzelce ortalığa s*çmışsın, şimdide sıvamaya mı çalışıyorsun?

Bazen insan olmak çok önemlidir. Saygıyı kaybetmemek, yada durum ne anlamadan millete saydırmak ve hakaret etmek insanlık değil hayvanlıktan öteye gidemez.

Ne kadar zamandır yada ne kadar süredir r10 dasın bilmiyorum ama ben açıldığı günden bu yana buradayım ve burası ilk açıldığında tek amaç neydi bilyior musun. iyinetten bir anca uzaklaşmak daha düzenli ve güzel bir oluşum içinde olmak. İşte o uzaklaşmak istediğimiz adamlar senin gibi adamlardı.

Ama şimdi görüyorum ki sizden kurtuluş yok.

İnşallah bir gün insanca hareket etmeyi öğrenebilirsin bilmediğin şeyler hakkında yorum yapmamak ve yine o bilmediğin şeyler hakkında çok biliyormuş gibi insanlara hakaret etmemek gibi.

Forum kuralları nettir yönetimde %90 aynı fikirde olacaktır. Konu baltalanamaz sonu bandır.

Saygılar.