İzmir Bornova'daki evimi satıyorum. Sevgilim öğretmen ve başka bir ilde görev yapıyor. Oraya yerleşme kararı aldım. Şuan sahibindene ilan koymadım. Çok acelem yok. Eylül'e kadar vakti var. İlk olarak buraya yazayım istedim.
Ev 2+1 ve 70 m2'dir. Amerikan mutfaktır. Küçük bir balkonu var. Ayrıca salonda fransız balkon mevcut. Bina daha yeni. 1 Yıllık. Ben ilk sahibiyim. Bina 3 katlı ve 3. kat bana ait. Üstüm teras. En üstte ben oturduğum için terası kimse kullanmıyor. Tamamen bana ait gibi bir durum söz konusu. Evin otoparkı da bulunmaktadır. Giriş katında kıbrıslı bir öğrenci kalıyor. Ev sahibi aynı zamanda. ikinci katta ise yeni evli bir çift kalıyor.
Ev hem oturmak için hem de yatırım yapmak için uygundur. Konum mükemmel diyebilirim. Çünkü Ege Üniversitesi'nin arka kapısına 500 metre mesafede öğrencilerin kaldığı bir yerdedir. Ev ara sokakta değil, direkt ana caddededir. Bu evi almadan önce araştırma yapmıştım 1000 TL net kiracı bulabileceğiniz yerdedir. Evin yeni olması da avantaj. Aslında avantajı oldukça fazla.
Doğalgaz + Fujitsu Inverter Klima + Franke set ve hazır mutfak vardır. Dairedeki her şey 1. kalite malzemedir. İsteyen gelip görebilir.
Yer: Bornova/Mevlana mahallesi - Ana cadde üzeri - Ege Üniversitesi Kampüs yanı
Fiyat: 225 Bin TL.