kaantukek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Wireless çekmiyor olabilir, kablonet ile alakası yok bunun. Bende TTNET'den 100 mbit kablonet mevcut diye geçiş yaptım. Modem salonda, 2 arka odada, odanın en sonunda solda masaüstü bilgisayar mevcut. Bende wireless sorunu yaşıyordum. Koridora bir tane dağıtıcı aldım. Şuanda bütün sorunum çözüldü.

Wireless çekim alanı sorunu yaşıyor olabilirsiniz. Araya bir tane genişletici alın, miss gibi işinize bakın.

Şunu da unutmayın. Wireless ile modemin yanında bile olsanız 100 mbit görmeniz çok zor. Kablo takın, 98 mbit garanti ediyorum. Test edildi.

Durumunuzun kablonet ile alakası yok.
Evet hocam 100 mbps alamayacağımı biliyorum. Hız ile ilgili bir sorunum yok. Zaten modem laptopun yanında ve kablo ile kullanıyorum ve 95 i görüyor. Ayrıca diğer TTNET ile kullandığım Aırtıes modem evin yanındaki parktan çekiyordu, bu modem ise yan oda dan zor çekiyor. Bu sorunun modemden de kaynaklandığını biliyorum ancak Kablonet ile alakası yok demek yanlış bence. Sonuçta bu modemi gidip ben almadım, kablonet kurarken kendileri bu modemi verdi. Ve bu onların sorunu olduğunu düşünüyorum