Tavsiyem Muğla Akyaka. Hem gezersiniz hem de kamp alanları var. Biz genelde ucretli kamp yerlerine girmiyoruz. Çok sahipsiz koy var. Birbyanesine kamp kurabilirsiniz. 4 Yildir rutin gidiyoruz.
Özelden google haritalar üzerindeki kamp alanlarını atıyorum sana
Kamp fikri, aile için uygun tavsiye kamplar var mı?
5-6 yıl önce Akyaka'da bu keyfi tatmıştım. Bu yıl tekrar planlıyorum. Konuyu takipteyim.
Gittiğim alanlardan bir kaçını yazayım;
1- Kıyıköy ; İstanbul'a yakın bir yer, ücretli kamp alanları mevcut. Denize yakın. 3 kere kamp attım. Yeşillik ve deniz bir arada. Kamp alanı ücreti : 20 TL (elektrik,tuvalet vs.)
Ulaşımı basit.
2- Salda gölü; koyları harika, maldivler gibi. Ulaşım Denizli'den 80km. Ücretsiz kamp alanları mevcut.
3- Bozcaada ; Ücretli kamp alanı var. Denize yakın ve denizi süper. Ancak ada içi yemek pahalı.
4- Yunanistan thassos ; Aşık olduğum yer. Haziran sonu tekrar gideceğim. Pasaport ve vizen varsa hem ekonomik hem turkuaz sularına aşık olacağınız bir yer. Son gittiğimde Türk çoğunluktaydı. Yeme içme uygun. Ücretli kamp alanları var, geceliği 4 euro. İstenirse karavan kiralanabiliyor geceliği 8 euro.
Ulaşım otogardan - kavalaya otobüs ile oradan adaya feribot var.
Aracınız varsa daha kolay. Keramoti'den daha kısa.
Gittiklerim arasında önerebileceklerim bunlar. Ege ve akdenize henüz kamp atmadığım için fikir veremiyorum.
Değerli yorumlarınız için teşekkürler.
Antalya Adrasan'da sessiz sakin bir ada varmış. Sulu ada. gemi ile vs ulaşım sağlanıyor.
http://prntscr.com/fhs3te giden veya bilen var mı?