WebnetMasteR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5-6 Makale nin başlıkları demekki sıralamaya girmen için yeterli değil.

Yukarda örneğini verdiğim gibi stabil yüzlerce herkesin attığı başlığı attıysan 10000 kelimede olsa makale sıraya giremezsin.

200/250 kelimemi yoksa 2000/2500 kelimemi var şu anda

Senin sıkıntın şu anda makalenin kaç kelimeden oluştuğu değil.
Makalelere kullandığın başlıkların rakiplerine göre yetersiz ve sıraya girememiş olman tek sorun bu.

Öyle zamanlar oluyorki 50/100 kelimelik bir makale/yazı bile en doğru başlıkla ilk sıraya gelebiliyor.

Senin makale başlıklarına biraz çalışman lazım
niche site yapmışsın 5-6 kelime üzerine yoğunlaştın sanırım, bunun beraberinde getirdiği alt kelimelere de çalışabilirsin ama dediğim gibi makale kelime sayısından ziyade başlık ve description kısımlarının nokta atışı ve rakiplerinle yarışabilir şekilde olması lazım.

Örneğin
1-Baş Ağrısı Nasıl Geçer?
2-Baş Ağrısı Nasıl Geçer? (Bütün Bildiklerinizi Unutun)
3-Baş Ağrısı Nasıl Geçer? (Denenmiş En Etkili Yöntem)

2 ve 3. başlık
1 numaralı başlığa göre çok daha avantajlıdır

Seo sonraki aşama, makale kelime sayısı olarakta 300/500 kelime normal diyorum, aralarına ilgili görsel ile süsleyerek düz yazı formatından çıkartırsan kullanıcı odaklı görsel bir bilgi sunmuş olursun.
.
.
.
Her sitede yaklasik 2000-2500 kelime var hocam. Anliyorum gercekten cok haklsiniz daha önce denk geldim rekabetin yuksek oldugu kategoride 100 kelime bile olmayan makale ile adamlar 2. siradaydi benim site de 600 kelimelik makale vardi ben 7. siradaydim sanirim backlink etkisi de vardi. Backlinklerin sizce yarari var mi? ve seo konusunda on page disinda ne yapilmali size göre?