techtasarim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tesekkür ediyorum hocam cok haklisiniz icerik cok dogru secilmeli ziyaretciyi tatmin edebilmeli. Sitelerin dili ingilizce her birinde totalde 2000-2500 kelimelik yazi var bunun artirilmasi gerek sanirim. Niche siteler ve aranma hacimleri az olduklari icin 5-6 makale yeter diye dusunmustum ancak simdi her birine 4`er tane 500 kelimelik makale girecem daha sonra ise backlink calismasi yapacam sizce bunun etkisi olur mu? yoksa 100 er kelimelik 10 ar makale mi daha iyi olur? veya sizin bir öneriniz var midir hocam?
5-6 Makale nin başlıkları demekki sıralamaya girmen için yeterli değil.

Yukarda örneğini verdiğim gibi stabil yüzlerce herkesin attığı başlığı attıysan 10000 kelimede olsa makale sıraya giremezsin.

200/250 kelimemi yoksa 2000/2500 kelimemi var şu anda

Senin sıkıntın şu anda makalenin kaç kelimeden oluştuğu değil.
Makalelere kullandığın başlıkların rakiplerine göre yetersiz ve sıraya girememiş olman tek sorun bu.

Öyle zamanlar oluyorki 50/100 kelimelik bir makale/yazı bile en doğru başlıkla ilk sıraya gelebiliyor.

Senin makale başlıklarına biraz çalışman lazım
niche site yapmışsın 5-6 kelime üzerine yoğunlaştın sanırım, bunun beraberinde getirdiği alt kelimelere de çalışabilirsin ama dediğim gibi makale kelime sayısından ziyade başlık ve description kısımlarının nokta atışı ve rakiplerinle yarışabilir şekilde olması lazım.

Örneğin
1-Baş Ağrısı Nasıl Geçer?
2-Baş Ağrısı Nasıl Geçer? (Bütün Bildiklerinizi Unutun)
3-Baş Ağrısı Nasıl Geçer? (Denenmiş En Etkili Yöntem)

2 ve 3. başlık
1 numaralı başlığa göre çok daha avantajlıdır

Seo sonraki aşama, makale kelime sayısı olarakta 300/500 kelime normal diyorum, aralarına ilgili görsel ile süsleyerek düz yazı formatından çıkartırsan kullanıcı odaklı görsel bir bilgi sunmuş olursun.
.
.
.