destinatrade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de mühendisim. 5 yıl okudum hazırlıkla beraber iyi derecede ingilizcem var ama bu tarz yerlere başvurmam çünkü adamlar sadece php bilen kişileri arıyorlar. Bize kurumsal firmalar lazım. Bu arada konu da uplanmış olsun.
öncelikle konu up için teşekkürler.
sadece PHP bilen kişiler almıyoruz, sadece php bilmek diye birşey yoktur

Şahsen 11-12 yıldır yazılımla uğraşıyorum, yüksek bilgisayar mühendisiyim, övünmek için demiyorum tabiki, bildiğim diller, teknikler, teknolojiler bi hayli fazla. Fakat sunucu taraflı en iyi çözümlerden biri olan PHP uzun yıllar daha revaçta kalacaktır. PHP bilipte c, c++, c#, java da basic derecede bilgi sahibi olmayan yoktur. Zaten mysql, js, css html vb'yi hiç saymıyorum. Heleki kendi sunucusunda birşeyler yapmış olanlar bash dillerini, yaygın linux komutlarını da otomatik biliyordur. Bunlarla uğraşmış biri kesinlikle crossplatform mobile a bakmış biraz da ugraşmıştır, bu sayede android ve ios hakkında da bilgi sahibi olmuştur. Biraz da merakı varsa ve sizin gibi ilgili bölümlerden mezunsa mathlab vb kullanmışsa deep learninge, big dataya vb de bi yerinden değmiştir. Hele bir de uzun yıllardır bu işi yapıyorsa bu kenarından köşesinden bahsettiklerimin büyük kısmını yalayıp yutmuştur...
Velhasılı sadece PHP bilmek diye birşey yoktur.

Özet olarak ilan aktiftir, PHP bilen nadide personeller her zaman aranmaktadır.