Merhabalar,
İki ilanı tek postta parçada birleştirmek istedim.
İkisininde ortak olarak belirteceğim şudur; Ben WordPress Development üzerine uzun süredir iş yapıyorum. Konumu
buradan görebilirsiniz. Yeteri kadar müşteri işim var ve artık kendi tema portföyümü oluşturmak istiyorum bunun için;
1-) Hazır arayüz satın almak istiyorum:
Elinizde yaptığınız hazır arayüzler var ise bunları görmek istiyorum. Sektör herhangi bir sektör olabilir yani yemek tarifi tasarımıda olabilir kurumsal tasarımda dizi sitesi tasarımıda. Önemli olan dizaynın kaliteli themeforest standartlarında bir tasarım olabilmesi. Bu tasarımı daha önce satmamış olmanız yada satsanız bile ben bunu WordPress'e döktükten sonra satarken telif gibi herhangi bir sorunla karşılaşmamam gerekir.
2-)Eğer tasarımcıysanız veya kafamdan web arayüzü oluşturabilirim diyebilecek derecede bir Frontend developersanız ortak çalışabiliriz. Onlarca sıfırdan WordPress teması yaptım. Backend kısmını ben halledebilirim Frontendi hazır olan bir siteyi WordPress'e giydirebilirim. Giydirdikten sonra ortak olarak bu temanın satışını yapabiliriz.
Not:Frontendini de ben geliştirebilirim ancak uzun süreceği ve bir frontendci kadar yakın takip etmediğim için Frontend developer olması daha iyi olacaktır. Ancak yinede kodlarınız incelenecektir.