Zalmoxis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yorumun için teşekkürler, kategorilerdeki noindex parametresini kaldıracağım ama okuduklarım kadarıyla içi boş kategoriler SEO açısından zararlıymış. Tüm kategorilere 3-4 yazı girdikten sonra kaldırmayı düşünüyorum. Aynı şekilde tüm etiketlerde de aynı işlemi uygulamayı planlıyorum. Çünkü etiketleride özenle seçip giriyorum.

Yazıların özgünlük oranı şu siteden kontrol ettiğimde minimum %63 olarak çıkıyor, o da sadece tek yazı. Sayfalar ve diğer yazılar ortalama %90 özgün gözüküyor. Ki kopya olarak saydığı siteler arasında bende varım. Tam olarak anlamadım aracı ama içerikler genel anlamda özgün diyebilirim.

Tekrar teşekkürler.
Rica ederim hocam. Seo konusunda acemiyim diyosun ama maşallah plagiarism checker dan bile haberin var Kategorilerle ilgili onu söylemeyi unutmuşum her kategoride dediğin gibi 3-4 yazı olunca açman daha iyi olur.
Google algoritmaları artık çok değişti mesela abiye elbise kategorin var abiye elbise kategorinde seo meta açıklamanda hiçbirşey yazmasa bile o kategorideki ürünlerin başlıklarını alıp meta açıklamaya koyuyor. Artık herşeyi daha da kolaylaştırmaya başladı google önemli olan tek şey anlamlı özgün ve yararlı içerikler.
Başarılı olacağına eminim. İyi çalışmalar.