Merhaba arkadaşlar;

Birçoğumuz sıfırdan sayfa büyütmek yerine hazır beğeni sayısı yüksek sayfalar alarak yola koyuluyoruz, kolayı seven bir millet olmamızdan kaynaklı.

Gelelim konumuza beğeni sayısı yüksek sayfalarda risklerimiz söz konusu, özellikle e-ticaret / kurumsal şirket sayfası / ve sürekli reklamla ticaret yapmak amaçlı aldığımız sayfalar elimizde patlayabilir. 25 K bir şirket sayfam var ve ben bu sayfayı zamanında forumda bir arkadaştan almıştım (Sorunsuz/Engelsiz temiz olarak) fakat sanırım bu arkadaş reklam hesaplarıyla bu sayfayı büyütmüş ve facebook'a bir borç takmış, bu borç yüzünden şuan şirket sayfamdan reklam çıkamıyorum, facebooktan gelen bildirimi sizlerle paylaşıyorum,

Güncellemeye çalıştığınız Sayfa için kayıtlarımızda ödenmemiş borç bakiyesi bulunduğundan, bu Sayfa için reklam verme özelliği dondurulmuştur. Bu Sayfa için reklam vermeye devam etmek istiyorsanız, lütfen Reklam Yöneticisi'ne gidin ve bu hesaplara ait bakiyenizin tamamını ödeyin.

Facebookla iletişim halindeyim şuan borcun hangi hesaba ait olduğunu öğrenmeye çalışıyorum, bu durumu çözemediğim takdirde sayfayı aldığım arkadaşın kapısını çalıp tüm zararımın karşılanmasını talep edeceğim Neden? çünkü bana sorunsuz / temiz / engelsiz diye sayfayı satmıştı.

Forumda sürekli reklam hesabı alıp satan arkadaşları görüyorum bu reklam hesapları hangi sayfa için kullanılıyorsa bu hesaplar borçlarını ödemediği taktirde hangi sayfada reklam amacı ile kullanıldıysa o sayfada benim yaşamış olduğum sorun yaşanacaktır.

Yaşamış olduğum bu konuda sizleri uyarmak istedim lütfen bu konuda dikkatli olalım.

Gelişmeleri sizlerle tekrar bu konu başlığı altında paylaşacağım.