Site adresi : telefon ile verilir.
Site için istenen fiyat : 15.000 TL
Sitenin aylık getirisi: Değişken
Sitenin açılış tarihi:2016-2017
Kategori, sitenin içeriği nedir: Ticaret
Günlük hit sayısı: 100-200
Ziyaretçi kaynağı:%90 google - %10 yandex
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm site
Hosting dahil midir: idare edilir.
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: dahil
Telefon : 539 735 84 doksanbir
Site toptan gözlük,toptan güneş gözlüğü...illere göre toptan gözlük aramalarında hepsinde lider konumlarda yada ilk 5 de olan bir sitedir.Siteyi alan asla pişman olmaz aşağıda dediklerime uyarsa.
Merhaba arkadaşlar siteyi forumda bir arkadaştan almıştım oldukça memnun olduğum iyi bir site ancak Trabzonda yaşadığımdan ve başka işlerim dolayısıyla sürekli şehir değiştirmek zorunda olduğumdan İstanbullu toptancılarla sorun yaşıyorum.
Tavsiyem özellikle İstanbulda oturan kişilerin bu siteyi alması.Aldığı taktirde verdiği parayı önümüzdeki ay bile çıkarabilir.Yaşadığım sorun ne hemen anlatım sezon başı mayıs sonu gibi gidip fotoğrafları alıyorsunuz onlardan bu ürünler var diorlar 1 2 sipariş geçiorsunuz 3.siparişte bu üründen bitti diorlar.
Bu yüzden İstanbul'da oturan yada çok sağlam toptancı tanıdığı olan arkadaşların siteyi alması önerimdir.
Arama yapmadan önce lütfen hesabınızda bu parayı gösteren miktarı whatsaptan resmini atınız.Bunu yapma nedenim inanın çok yoğunum.
Önemli Not:Siteyi illa satacam diye bir şey yok lütfen mantıklı bir şekilde yaklaşalım olaya sitenin değeri bellidir ve herşeyini size yukarıda anlattım.
Şimdiden teşekkürler.