Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
windowsta sadece paint açmayı bilen bir bilg müh olarak anlatayım yıllardır mac kullanırım

1- kullanabilirsin ntfs dediğin olayın çözümü -http://www.tuxera.com/products/tuxera-ntfs-for-mac/ burada. bunun da kırılmışları internette dolu, satın da alabilirsin önermesemde özelden yazarsan yardımcı olabilirim bende de var.

2- evet tabiki ai psd word vs herşey birebir aynı

3- hayır sorunsuz, belki de daha iyi

4- 1 günde alışırsın zaten gireceklerin tarayıcı olur , menüsü olur , photoshop vs olur. MAC' in tek eksi yönü oyun bulamazsınız. bende oyun oynamıyorum

5- oyun yok, kalan neredeyse herşey var.

aspire using tapatalk
Yorum için teşekkür ederim. Gayet iyi gidiyoruz şimdilik.

Pencere arası geçişler ve ctrl+c ve v kombinasyonları biraz kafamı karıştırdı. command tab windows gibi çabuk alıştım. klavye ile pencereler arasında geçiş en çok kullandığım kısım.

El alışkanlığımıdır nedir masaüstünü direk göstermek için fare imleci hemen sağ alta iniyor

hdd farklılıklarını çözdüm ben. ExFat olarak formatlıyorum usb diski iki bilgisayarda da sorunsuz kullanıyorum (şu anki sürüm sierra)

TEK BİRŞEY KALDI. İŞLETİM SİSTEMİNİ BU HALİYLE USBYE AKTARIP SONRASINDA KURULUM YAPABİLİR MİYİM. 50 lira para verdik bi daha kadıköy uğraşmayayım