Baris13 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

https://youtu.be/wa9gK9b9yfg?t=1m2s

1:01'den sonrasını dinlersin

Hayal dünyanda yaşıyorsun, kendi kendine konuşup kendine gülüyorsun.

Takım sporlarında TAKIM SPORLARINDA , Türkiye'ye gelmiş TÜRKİYE'YE GELMİŞ, en büyük kupadır , EN BÜYÜK KUPADIR, Fenerbahçe'nin kazandığı kupa. FENERBAHÇENİN KAZANDIĞI KUPA

Kendimi tekrarladım kusura bakma ama daha ne kazandığımızın farkında değilsin.

Sidik yarıştırma demişsin yukarıda yaptığın sidik yarıştırmadır, pisleşmene gerek yoktu. Bişeyler listelemişsin, o listenin en başına FENERBAHÇE 2017 EUROLEAGUE şampiyonluğu yazdıktan sonra geri yazdıklarına harfiyen katılıyorum.

Bu kupa Türkiye'ye gelmiş en büyük kupadır. (Nokta)

Bak üstte ki söz de sidik yarıştırma yok.

Bu kupa Türkiye'ye gelmiş en büyük kupadır. Bir daha yazayım dedim, Fenerbahçe filan değil mevzu yanlış yerden dem vuruyorsun.

Bu kupa Türkiye'ye gelmiş en büyük kupadır, en büyük başarıdır.
Selam, hangi gerekcelerle bunu soyluyorsunuz bilmiyorum ama ufak bi soru sormak istedim: Madem euroleague kupasinin takim sporlarinda alinmis en buyuk kupa oldugunu iddia esiyorsunuz; bu kupayi alan ilk Turk takiminin Galatasaray olmasi sizin icin ne ifade ediyor? Galatasaray'in Euroleague sapiyonlugu ilk olmasi acisindan;

Takım sporlarında TAKIM SPORLARINDA , Türkiye'ye gelmiş TÜRKİYE'YE GELMİŞ, en büyük kupadır , EN BÜYÜK KUPADIR, GALATASARAY'nin kazandığı kupa. GALATASARAY'İN KAZANDIĞI KUPA

diyor musunuz acaba? Yoksa buyukluk niteligini "Fenerbahce'nin kazandigi kupa" kismindan mi aliyor?