RebeLLi0us adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Denerseniz sonuçları da paylaşırsanız memnun olurum. En azından test olarak düşünürsek canlı rakamları konuşmak daha mantıklı olur.

3 tane anahtar kelimeniz var diyelim. 1-2-3-4-5 tane de anahtar kelimeniz olabilir ancak ben sizin verdiğiniz örnekle bildiğim kadarıyla açıklayım. 3 anahtar kelimeye de aynı şekilde reklam verin. Zaten aralarında çok bir fark olmayacaktır. Oldu diyelim kalite puanları 4-2-8 olsun. 4 ve 2 olanda mutlaka bir yanlış vardır. Yanlış kelimede yanlış sayfaya atıyorsunuzdur. Bu kelimelerde rakamları Adwords'ün istediği rakamlarda tutun, kullanıcı sitede biraz vakit geçirsin zaten yükselir. 8 olan ile oynamak daha kolay. Zaten sizde göreceksiniz her gün düşecektir rakamlar.

Teklifleri kalite puanlarına göre düşürün derken önce kontrol edin. Kalite puanı yüksek olanları düşürün daha sonra düşük olanların yükselmesini bekleyin öyle düşürün.

Teklifleri düşürdükten sonra tahmini "ilk sayfa teklifi altında" uyarısı verirmi ?

Şimdi sizden 3 TL istiyorsa ve siz 2.90 yazarsanız size "ilk sayfa teklifi altında" uyarısı verir ancak bu ilk sayfada çıkmayacak anlamına gelmez. Size ilk sayfada çıkacağının garantisini vermez sadece.

Ben size bunu çok kısa bir örnekle açıklayım. Bir tane sitem için 2 kelimede reklam vermeye başladım. Dediğim olayı yaptım. Benden başlangıçta tık başına bu kelimeler için 0,47 TL ve 0.51 TL istedi ancak tam hatırlamıyorum ama 7-8 gün sonra kalite puanlar 9 ve 8 oldu. Bu kelimelere artık 0,02 kuruştan uzun süre reklam verdim.
Hocam ilgi ve alakanıza çok teşekkür ederim. Benim için oldukça yeterli ve bilgilendirici cevaplarınız oldu. En kısa sürede mutlaka bu yöntemi deniyeceğim ve sonuçları pm ile size yollarım.