Aksama 45 dk. Kala basliyar kerahat vakti, ikindiyi kilmak icin 1 saat 10 dk. Kala kalksaniz yeterli.istanbulda 20.40 civari iftar, yani 19.25 e kadar yatabiliriz

Bu arada herkez kafada biter vs. Yazmis , uyku gelmesi farkli bi durum, ne kadar ayik kalmaya calissaniz oturdugnuz yerde uykunuz gelir, kafaniz uyusur, dusunce gucunuz duser vs.

Bide cok cay icen biri olarak ilk bi kac gun bas agrisi oluyor, sizlerde de oluyor mu?

efkar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Değerli yorumlarıyla katkıda bulunan herkese teşekkürler. Ramazan ayı insan için manevi bir fırsatlar panayırı gibi. İnsanın hiç birinden vazgeçesi gelmiyor. Aşağıda yazdığım yorumları okuyup ya kardeşim bahane bahane diyebilirsiniz belki Ben teravih namazından da vazgeçmek istemiyorum iftar buluşmalarından da. Fakat bir orta yol bulmak lazım sanırım.

Güzel taktik. Geçen sene hanım Ramazan'da yanımda değildi. Uyguluyordum. Tabi Teravih namazları yalan oluyor böyle. Fakat olumlu etkiliyordu orucu. Bir de kerahat vakti uyumak meselesi var onu ne yaparız bilmiyorum

Valla çok güzel diyorsunuz da iftara bir misafir geliyor iftar için davet geliyor. Bunlar da hep Ramazan'ın güzelliği insan birinden vazgeçse birinden vazgeçemiyor.

Allah razı olsun. Haklısınız, zikir önemli. Bunu bir kenara yazıyorum.

Hocam maşallah. Allah sabrınızı arttırsın. Şu "işin aslı kafadan silmek" olayını bir anlatsanız. Nasıl silecez onu kafadan. Telkin mi yapıyorsunuz nedir?