se_video adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi siz de ne anladınız da cevap verdiniz onu anlamadım. Ben size "şunu dediniz bunu dediniz" de demedim

Çabalama konusu için kısaca şunu söyleyebilirim. Küfür edip şaklanbanlık yaparak kanal büyüten de çabalıyor. Normal hareketlerle ve ciddi yararlı bilgilerle kanal büyüten de çabalıyor. Şimdi burada belli bir kategoriyi hedef alıp yerden yere vurmanın bir anlamı yok. Kabahat o küfür eden kanal sahiplerinde değil. Bizinm ülkemizde "çikitaaa moooz moooz moooz" diye saçma şarkılar söyleyen bile gündem olabiliyorsa küfürbaz olan ve 3-4M abonesi olan şaklabanlara da ses çıkartmamak lazım. Ben bunu anlatmaya çalıştım.
Yazdıklarınızdan siz kendiniz 3. taraf olarak bir okuyup anlam çıkartın. Anladığınızı bana yazın isterdim fakat sizinle uzlaşamıyoruz.

Bakın emek ayrı, para kazanmak için video çekmek ayrı.
Siz binevi diyorsunuz ki o küfür edipte şaklabanlık yapan enes batur gibi kanallar da emek veriyor? Onla emek vermiyor! Onlar para kazanmak için video çekiyor.

Ben Türkiye'de çıkan bir sürü saçmalığı revaçta, yani en tepeye çıkaran insanlar yüzünden utanıyorum.
Neymiş Heijanmış yansın bilmem geceler, nice örnekleri var.. Saçma olan herşeyi el üstünde tutan bir halkız.
Örneği genişleticeksek; bir sürü saçma sapan dizi programları var. Olmasın demiyorum illa ki onları izleyen de var. Fakat bir kere olsun oturup düzgün bir şekilde anlayarak izlediğinde " onun ne kadar boş, saçma olduğunu " anlayabiliyorsun. Tv sektöründe "Aşk, aldatma, kız kaçırma, evlendirme, yarışma, söz, içerde" dizisi bu örnekler bir sürü..

İnanır mısın D-Smart aldık geçenlerde superonline ek 10tl'ye veriyormuş. Abi inan 4-5 tane kanal izliyorum. Hatırladıklarım;
Discovery Channel
DTX
NAT GEO People
Animal Planet
BBC

Gerçekten güzel programlar oluyor, böyle insana akıl veren, bilgi veren, o izlediklerinin arasında mutlaka " yok canım, hadi ya " gibisinden ağzın açık tepkiler verebileceğin programlar görebiliyorsun.
Bizim TR kanallarımız da ise açın arasında ki farkı anlayacaksınız. Biz türkler olarak eleştirmeyi severiz. Hele akıl almayı hiç sevmeyiz. Çünkü en iyisini biz biliriz.
Ama inan şu yabancı kanallara baktığımda " abi adamlar neler neler yapmışta bizim haberimiz yok " diyorum. Biz daha televizyonda ki "Kısmetse olur" da kim elenecek diye düşünelim. Adamlar artık o kadar çok bir şey biliyor ki insanlara bunu anlatmak öğretmek için tv programları yapıyorlar.

Ya adamlar altın arıyor, detayına kadar öğretiyor. Türkiye'de kaç kere gördün altın arayanların TV programı yaptığını? Kaç kere bir fabrikanın işleyişini gördün? Yok..
Çünkü Türkiye'de bir fabrikaya gitsen " hop hacı nereye giriyon? yok öyle giremezsin göremezsin içeriyi " niye adam mı kesiyorlar içerde? Yo hayır kimse gezdirmiyor. NATGEO People da bir " yüzen hastane " idi sanırım doğru hatırlıyorsam ismini, abi adamlar doktor hastalıkları felan tedavi ediyorlar ve bilgi veriyorlar. Neyin neden sebep olduğunu, neyin tetiklediğini, nelerin olacağını.
Bu durumdayken diyebilirsin, Türkiye TV sabah programların da bu doktorlar ile ilgili programlar vardı. Çoğu zaman denk geldim. Ya diyetten bahsederler yada fıtık+bel fıtığı. Dahasını görmedim. Bir de arada sırada sigara içmeyin diyorlar.
Bu yabancı devlette ki insanlarda nasıl yaptıklarını öğretiyor.

"Bizinm ülkemizde "çikitaaa moooz moooz moooz" diye saçma şarkılar söyleyen bile gündem olabiliyorsa küfürbaz olan ve 3-4M abonesi olan şaklabanlara da ses çıkartmamak lazım. "

Ses çıkartsam bile duyulmaz. Ama bu tarz birşeyleri dinleyen, izleyenler takip eden birilerini gördükçe durumun ne olduğunu ona açıklıyorum. Bazen haklı buluyor ve at gözlüğünü çıkartıp daha geniş bakıyor konuya ve saçma olduğunu anlayabiliyor ama bazen ise halen tersini savunuyor.

monarch20 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@HOPE kardeşim uzun uzun yazmışsın bana gençliğimi hatırlattın, bende senin gibi candan yazardım sağol eksik olma kardeşim sağol..

İstanbulda olduğumdan çok kolay ulaşabiliyorum saten çoğu ilgilendiğim arabayı daha geldiği gün showroom da ilk görüp test edebilen birisiyim eğer onun haricinde 2.el araçlara ulaşma durumumda var..

Malesef dediklerin doğru çok çoluk çocuk hatta artık bebeklere gitap eder oldu youtube kanallarında hızlı büyüme işi, aslında kendim oyuncak sektöründeyim becerebilsem o kadar salak şeyleri bana her yönden geliri olur

Ama kuzenimle birlikde keyif alırken emeklerimizinde hızla geri döneceği birşey olsun istiyorum..
16 Hazirandan sonra başlıyoruz bakalım kısmet söylediklerine katılıyorum araba videolarında 1milyon izlenim kapasitesi yok diye ilk etapda sokak ropartajı gibi düşündüm çılgın videoalr çıkarsa 1m izlenim alınabiliyor diye düşündüm..
Sende eksik olma abi, varol
Abi bak işte ne güzel kolun uzun bu sektöre gir sen. Güzel bir youtube kanalı, kanal fotoğrafı gibi şeyleri biraz olsun becerebiliyorum elimden geldiği kadarıyla yardımcı da olabilirim. Video edit konusunda sony vegas'ta bildiklerimi sana iletebilirim. İntro & Outro konularında da yardımcı olabilirim.
Hep bi oyuncak tır'ım olsun istemiştim eskiden bp'nin verdiği tır bir akrabamda vardı. Bana yemek yersen sana veririm demişti, bende sevmediğim bir yemekti yemediydim bana vermedi tır'ı Hep içimde bi gupte kaldı. Eğer bundan varsa abi bi fiyat bilgisi almak isterim

Ama sen ilk aklındakini yap. Ben senin düşünceni planını çürütmek istemem. Sokak röportajlarını dene baktın olmadı alternatifi kullanırsın