se_video adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dediklerine TAMAMEN katılamıyorum maalesef. Eğer dediklerin %100 doğru olsaydı "Barış Özcan" ve benzeri kanallar büyüyemezdi. Benim de kanalım var. 4-5 ayda 30K küsür abone ve 10M izlenme aldım. Ama şaklabanlık yapmıyorum, küfür etmiyorum. Her halta gülmüyorum. Üstelik kanalımı izleyenlerin %50'si 25-35 yaş arası kitle. Yani sizin dedikleriniz sadece Youtube'un belli bir kitlesi. Büyük ihtimalle Enes Batur ve benzeri oyun kanllarını hedef alarak konuştunuz. Zamanında oyun oynayıp kitleyi toplamışlar ve şu an ne atarlarsa atsınlar izleniyor. Sonuç olarak temeli zamanında atılmış. "Siz de atsaydınız, neden ytapmadınız" demeden de geçilemiyor bu durumda. "Bekara karı boşamak kolay, işi yap işi" diye bir laf vardır. Hakikaten de öyle.
Şimdi sanırım dediklerimi nasıl anladınızda böyle bir cevap verdiniz anlamış değilim. Sanırım siz anlatılanı anlamadınız. Ben zaten orada anlatmaya çalıştığım; "herşeye rağmen sürekliliği getirin yılmayın, çabalayın"

Ben size neden " şaklabanlık yapmıyorsunuz, küfür etmiyorsunuz " demiyorum. Olması gereken bu, küfür olmadan, şaklabanlık olmadan birşeyler yapmak istiyorsanız çabalayın, en azından sizin bir kitleniz oluşacaksa bile en azından " bu işe gerçekten meraklı yada sizin gibi düşünen insanlar " sizin kitleniz olacak. İşte en doğrusu da bu.
Sizinle aynı konuyu savunuyorum fakat, ifadem başka anlamları barındırdığında aynı savunmamız, savunma dışına çıkmış görünüyor.

"Siz de atsaydınız, neden ytapmadınız" demişsiniz. Ben kendimi daha geliştiremediğimi düşünüyorum. İnsanlara bir konuda uzmanım diyecek kadar bilgim yok. Ama fikrim var.
Her zaman arkasında durduğum bir söz var;
" Bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi olma. "
Ben daha kendimi bir konu hakkında tüm soru ve sorunların karşısında çözüm bulabileceğim kadar bilgili görmüyorum. Evet bende yapabilirim bir youtube kanalı her telden gram gram video çekebilirdim. Yarın bir gün birşey sorduğunda "bende bilmiyorum sadece birazını biliyordum o yüzden video" çektim demek istemiyorum.