Suerte adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Açıkçası agalı reisli konuşmalardan midem bulandı ama bunun ifşa edileceği yer burası değil. Bir şikayet var ise forumda şikayet bölümü mevcut.

Diğer arkadaşlar da konunun detayını bilmeden karşı tarafın da savunmasını duymadan hücum etmiş işler böyle hallolmuyor, tecrübesiz ve empati kuramayan davranışlar sergilediğinizi düşünüyorum

Bu arada arkadaş teklife dönüş yapma ihtiyacı duymadı döneceğim demesine rağmen. Buradan gelen ücretsiz yardım teklifi olmuş, sanırım o ilgisini çekti... Halbuki tam bir A4 uzunluğunda yazmıştık ve belki bir fiyat fazla geldi veya bedavaya yapacak birini buldum demesi yeterli olurdu

Her şey biter, ucuzculuktan / beleşçilikten başı yanan adam bitmez. Bu tip durumlarda karşı tarafa yardım eden, duygusal yazılımcı arkadaşlar da tıpkı ışıklarda dilenen çocuklara para vermek gibi bu tip durumların artmasına sebep olmaktan başka bir şey yapmıyor maalesef

Tüm forumların cılkı çıkmış durumda bir burası kaldı burada da son günlerde "canım sıkıldı, bedava kod yazıyorum", "ilk 10 arkadaşa ne isterse ücretsiz yapıyorum", "geçmiş olsun gel ben ücretsiz yapayım" konuları had safaya çıktı. Bu bir iş dostlar, iş dediğin şeyden de ekmek parası kazanılır. Kimse hayır kurumu değil senin ücretsiz yaptığın bu işi karşı taraf zaten para kazanmak için kullanacak hayır işleri için değil.

Bu durum bu şekilde devam ederse, şu forumda da yazılım ticareti çok yakında biter ne yazık ki. He bitmeyen bir şey olur o da söylediğim gibi çoluğa çocuğa iş emanet eden para kaptıran adamlar bitmez

Madem tartışıyoruz ve birilerini hiç söz hakkı vermeden karalıyoruz, bu da benim fikrimdir dostlar. Herkese saygılar.
Savunduğun adamı gördük; radmin arkadaşın yazdığı cevap.

"Kişi banlanmıştır. İsmini arattığımda farklı kişileride dolandırdığını gördüm."

konuya yazalı 3-4 gün olmuş adam cevap dahi vermemiş, biraz düşünseydin anlardın neden cevap veremediğini, hakı olan adam gelir konuya savunmasını yazar. Geliyorsun burada adamın avukatıymış gibi konuşma yapıyorsun. Yorum yapmadan önce biraz araştır, incele derim. Kolay gelsin.