Merhaba değerli arkadaşlar. 28 Nisan 2017 de olağan dışı bir şekilde Note 2 güncellemesi gelmişti. Biz da iki iki buçuk senelik hasretle bakma bile bakmadan büyük bir heyecanla güncellemeyi indirip telefonumuza bir güzel kurmuştuk sabahın beşinde başka işimiz yokmuş gibi. Güncellemenin üzerinden yaklaşık iki hafta geçti ve sonuç tek kelimeyle rezalet. Dört buçuk yıldır severek kullandığım can'ım telefon şimdi doğru düzgün çalışmıyor bile. Günde bir kaç kez açılıp kapanıyor, twitter, whatsapp, google chrome, -facebook a girdiğim yok zaten- google translate vs bütün uygulamalarımda donuyor telefon. Ayrıca telefonun kendi mesaj uygulamasında dahi donuyor.
Güncelleme haberini heyecanla verdiğimde bir arkadaş telefonu bozmak için güncelleme yapıyorlar dikkat et demişti konuya yorum olarak. Lakin iş işten geçmişti çoktan.
Nasıl bir şirkettir ki memnun ve her ne kadar nostalji seven biri de olsak mutlu bir kullanıcısını/müşterisini böyle bir sahtekarlığa maruz bırakıp mağdur bir duruma düşürebilir kafam almıyor. İlk maddi fırsatta iOs' a geçiyorum. En başta ve samsung zımbırtısı olmak üzere android benim için bitmiştir. Yazıklar olsun diyorum başka da söylenecek bir şey bulamıyorum.
Androidde tek şansı hak eden Xiaomi' dur.
Vesselam..
Yazılım hizmeti veren bir teknik servise cihazınızı götürerek bir önceki yazılımı yüklemelerini isteyin.